SEMANGAT

senyuman bermakna :D

hello si gadis si jejaka ! hai hai *melambailambai*

haa , dgr pon saya panggil . ingatkan tak dgr tadi =='
meh duk sini , bace ni kejap ea ? alaa , kejap je nie . ambik tempat dulu la ea ?
ready taw ? dah nak mula da nie . hee :D


maka tersebut lah al kisah ~ *mengarut kejap
dah . serius !!
ok . cerita nya macm nie , saya nie dah lame gile babeng tak menghupdate belogs nie . then tadi la baru bukak konon na survey2 jap  .
dah berhabuk pon .puhh puhh . sawang byak gile wooohh !
 aih , sbr jela ngn tuan belog nie .>,< hee .
hm before entry nie , saya ade post ala ala luahan perasaan gtu . ingat lagi tak yang mana ?
ape ? telupa eh ?ala yang nie la KLIK UNTUK REVIEW

haa , dah baca ? memang tade ape sgt pon pasl entry tu . tapi yang special nye pasl entry tu cz ade lah sorang EN ABG PILOT nie , die comm kat entry tu . whooohaa .
terAPPRECIATE la rase nye .

die kasi saya semangat . peh , wa cakap gn lu  (abaikan kesalahan penggunaan bahasa rempit) .
rase macm dapat nafas baru !
nak taw jugak ea ape die kata ? ambooi , mengadee ea ? cubit kunk .
ape ? na merajook ?
yelaa ,  faten na gtaw la niee .
cepat cepat bace ! 0.o


kata kata die betol2 buat faten rase bersemngat and rase macam ade shining chance lah nak jadik PILOT . 
lalalala~ 
tapi tu la , finance nak mantap la ! 
apeape la , kalau dah minat . usahakan jugak la kn ?
before apeape jadik , faten kene la grad dulu kat mtrik nie . 
degree nty aply ape yang sepatutnya . 

YA ALLAH , PERMUDAHKAN URUSAN HAMBAMU INI . BERIKANLAH 
AKU KEKUATAN DAN KETABAHAN . 
AMIN AMIN AMIN.

belajar dan terus belajar . fahamkan konsep . 
kita belajar bukan menghafal 

jgn hafal formula , tapi cipta formula based pade our concept .
same things goes with our interest . 
salam . 


2 reactions:

  1. hallo~~ WEEE.... (saje crik pasal)

    ReplyDelete
  2. heellllllo . HAHA , saje membalas pasal ==/

    ReplyDelete

jari jemari meninggalkan tapak di blog ini .

SMILE BABE . Powered by Blogger.

Gadis & Jejaka pilihan

 
UryienFaten's moment Blog Design by Ipietoon